Over

Als je hulp voor je computer aanvraagt bij de ledendienst Naneau, dan krijgt de toegewezen vrijwilliger inzage in jouw persoonsgegevens en je vraaghistorie. Onder persoonsgegevens worden naam- en adresgegevens, het lidmaatschapsnummer en je registratie voor deelname aan Naneau’s diensten verstaan. Ben je een deelnemer van de online ledendienst Clubs, dan is je emailadres te zien door de ambassadeurs die deze Clubs begeleiden. Ben je een deelnemer aan de Mailgroepen, dan zijn je persoonsgegevens te zien door de ambassadeurs die deze Mailgroepen verder begeleiden. Onder ambassadeurs worden de vrijwilligers verstaan wiens werkzaamheden een onderdeel zijn van de doelstellingen van Naneau. Je kunt de voorwaarden die voor hen gelden bekijken in de Voorwaarden Ambassadeurs PDF.

Naneau.nl maakt het mogelijk voor haar leden om via haar webwinkel computerboeken en accessoires aan te schaffen. Betaling hiervoor vindt plaats via iDeal of via een bankoverschrijving. Als je gebruik wilt maken van een bankoverschrijving, dien je het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar naneau.nl bankrekeningnummer. Als je betaling door naneau.nl ontvangen is, wordt je bestelling verstuurd naar het adres zoals het geregistreerd staat bij de ledenadministratie. Dit is gekoppeld aan je lidmaatschapsnummer. Eventuele bestellingen kunnen ook verstuurd worden naar een alternatief adres dat tijdens de bestelling opgegeven wordt. Bij een recente adreswijziging adviseert naneau.nl om via Mijn naneau.nl te controleren of de adresgegevens nog correct zijn en deze te wijzigen indien nodig.

Via naneau.nl ledenkorting kunnen leden gebruik maken van unieke acties bij door naneau.nl geselecteerde leveranciers. Als je besluit om hiervan gebruik te maken, dan ga je met deze leverancier een koopovereenkomst aan. Gegevens die daarbij uitgewisseld worden vallen niet onder de verantwoordelijkheid van naneau.nl. naneau.nl zelf zal nooit gegevens van haar leden uitwisselen met deze leveranciers of met eventuele andere partners waar een samenwerking mee is aangegaan.

Verder kun je op naneau.nl links aantreffen naar andere websites en/of naar reclames en overige uitingen van adverteerders. naneau.nl is op geen enkele manier aansprakelijk als het gaat om hoe deze derden omgaan met je persoonsgegevens. Om hier duidelijkheid over te krijgen raadt naneau.nl aan om de privacy verklaringen van deze websites zelf door te nemen.